Nyárünnep és ajándék

Családunk részt vett az első ovis nyárünnepünkön. Már tavaly is mehettünk volna ismerkedni, de akkor sajnos nem tudtunk elmenni, így most még nagyobb volt bennem az izgalom. A Waldorf ovinkban egy ilyen esemény a szülők részéről is sok előkészületet igényel, hogy a gyerekek már csak az odavarázsolt csodába érkezzenek meg. Az izgalom ellenére nagyon élveztem és jó volt, hogy a kezdetben ellenkező kisfiam is végül este már azon igyekezett “hogy ne felejtsem el a nyárünnep legszebb pillanatait”. Rendkívüli élmény volt látni a sok fehér ruhában virágkoszorúval a fején szaladgáló gyereket, akik keresik a homokvárban elrejtett kincseket, játszanak, falatoznak.
Végül az óvónőket egy közösen összeállított ajándékkal leptük meg. Mindenki hozzátehetett amit csak jónak érzett. Én ezeket készítettem nekik

IMG_20220617_133601

Egy fa szeletre állított vizesen nemezelt ruhájú baba. Akár virág tündér is lehet, de virág nélkül is megállja a helyét. Valami különös öröm tölt el amikor ilyen babákat készítek,  gyermeki varázslatos érzések sejlenek fel bennem.

IMG_20220617_112357

Ez a táska szintén egyfajta flowban született, csodálva néztem hasonló táskákat már régóta és vágytam rá hogy elkészíthessem. Most úgy éreztem, hogy az egyik óvónéninek ez az ami passzol.

IMG_20210929_121556 (1)

Egy el nem hervadó szál virágot készítettem a gazdasszonyunknak. Ennek a virágnak a kapcsán felmerült bennem, hogy készítek egy útmutatót az elkészítéséhez, mert alkalmas a vizes nemezeléssel való ismerkedéshez.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük